Koncert Izazovi zivota milenkovic zagrebacki solisti

Završen koncertni triptih Stefana Milenkovića i Zagrebačkih solista za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi!

Outward Bound Protekla donatorska događanja Komentirajte

U subotu, 28.10.2017. godine u kulturnom centru Gervise uspješno je završen koncertni triptih „IZAZOVI ŽIVOTA“  kojim je Hrvatsko-američko društvo obilježilo četvrt stoljeća svog djelovanja.

U Zagrebu, Varaždinu i Opatiji. Stefan Milenkovich i Zagrebački solisti oduševili su publiku  izvedbama Mendelssohna, Paganinija i de Sarasatea.

Na početku svakog koncerta publika je imala prigodu upoznati se s Outward Bound metodologijom za koju će biti usmjeren dio novčanih sredstava prikupljen na ovim koncertima. Sredstva se usmjeravaju za potporu mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi koji će imati priliku upustiti se u Izazov života – proživjeti  osmodnevni Outward Bound program iskustvenog učenja.

Prvi dio projekta zatvoren je velikim aplauzom publike u Opatiji, a sada slijedi drugi dio u kojem će glavnu ulogu imati djeca i mladi. U prvoj polovici 2018. godine uputit će se na 8-dnevne pustolovine u Lici na kojima će razvijati vrijednosne vještine poput samopouzdanja i samopoštovanja, inicijative, sposobnosti učinkovitog timskog rada, rješavanja problema, ustrajnosti i prilagodljivosti.

Na ovaj način Outward Bound se zahvaljuje svima koji su doprinijeli provedbi ovog projekta.

Najljepše hvala.

Koncert Izazovi zivota milenkovic zagrebacki solisti

 

Pokažite mi programe!

Podijelite članak s prijateljima!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *