Škola u prirodi

Na našoj školi u prirodi učenici će aktivno istraživati prirodni svijet koji ih okružuje. Slijedit će znatiželju i učiti otkrivanjem. Naši instruktori podržat će ih da kroz autentičnu pustolovinu razviju samostalnost.
 

Neka slijede znatiželju i postanu samostalni!

Surađujemo s osnovnim školama diljem Hrvatske kako bismo mlade generacije potaknuli da budu znatiželjni, aktivni i razviju vjeru u vlastite sposobnosti!

Pustolovnim aktivnostima i podrškom instruktora razvijamo samopouzdanje i socijalne vještine učenika.

Na Outward Bound programu nema razgledavanja niti klasičnog poučavanja. Metoda kojom mi postižemo ishode učenja i odgojne ciljeve su aktivno i iskustveno učenje.

Pošalji upit
OBC Škola u prirodi

Potpuno drugačija škola u prirodi

Outward Bound Škola u prirodi je autentična pustolovina, nezaboravan doživljaj uronjenosti u prirodu. Svaki program je jedinstven, budući da ga trajanjem i aktivnostima prilagođavamo potrebama vaših učenika.

U cijenu je uključena organizacija prijevoza, hrana, smještaj, cjelodnevna prisutnost instruktora s grupom, sve aktivnosti i osiguranje od nezgode.

Cijena programa se kreće od 270 eura za 3-dnevni program i uključuje gratis mjesta za učenike nižeg imovinskog statusa i jednu osobu u pratnji sa svakom grupom.

Image

Škola u prirodi - 5-dnevna Pustolovina u Lici