Maturalac

Srednja škola period je pun izazova za mladu osobu. Neka učenici na prijelazu u punoljetnost dožive pustolovinu koja će ih osnažiti i pomoći im da otkriju kojim smjerom žele nastaviti svoj životni put.
 

Izbacite ih iz zone komfora

Surađujemo sa srednjim školama diljem Hrvatske kako bismo mlade generacije potakli da budu znatiželjni, aktivni i razviju vjeru u vlastite sposobnosti!

Pustolovnim aktivnostima i podrškom instruktora razvijamo samopouzdanje i socijalne vještine učenika.

Na Outward Bound programu nema razgledavanja niti klasičnog poučavanja. Metoda kojom mi postižemo ishode učenja i odgojne ciljeve su aktivno i iskustveno učenje.

Pošalji upit
Image

Potpuno drugačiji maturalac

Outward Bound maturalac je autentična pustolovina, nezaboravan doživljaj uronjenosti u prirodu. Svaki program je jedinstven, budući da ga trajanjem i aktivnostima prilagođavamo potrebama vaših učenika.

U cijenu je uključena organizacija prijevoza, hrana, smještaj, cjelodnevna prisutnost instruktora s grupom, sve aktivnosti i osiguranje od nezgode.

Cijena programa se kreće od 270 eura za 3-dnevni program i uključuje gratis mjesta za učenike nižeg imovinskog statusa i jednu osobu u pratnji sa svakom grupom.

Ljetna pustolovina OBC

Ideja OBC školskih izleta

Iskustva polaznika

Pogledajte sva iskustva
Program je bio odlično organiziran, potpuno ispunjeni svi dani bez ikakvih iznenađenja za instruktore. Sve je bilo pomno isplanirano.
Nastavnica u pratnji na maturalcu
Ocijenila bih ocjenom odličan budući da će se kroz život susretati s mnogim situacijama u kojima će im ovo iskustvo pomoći.
Nastavnica
Smatram da su mi socijalne vještine u društvu sad znatno bolje. Stvorio sam nova vrijedna prijateljstva koja se nastavljaju i dalje. Mišićna masa mi je pojačana od fizičke aktivnosti. Stekao sam nova znanja - čitanje topografske karte i kompasa koja sam odmah mogao i isprobati na terenu.
Bartol (15)
Odličan način podučavanja - djeca sve uče kroz igre ili iskustvo. Uče na svojim pokušajima i pogreškama, a instruktori su zaista uporni i pristupačni. Pružaju im dovoljno slobode, ali ih još uvijek imaju po kontrolom.
Nastavnica u pratnji na maturalcu
Oduševljeni smo Vašim programom! Zaista iskreno se zahvaljujemo i želimo Vam pružiti podršku za vaš izniman rad. Vrijednosti koje djeca tom prilikom usvajaju nisu samo one praktične već imaju i snažnu socijalnu notu. Još jednom HVALA svima koji omogućuju takve projekte i samo tako dalje!
Roditelji Jurkota-Rebrović
Program nam je pružio odgovarajuću razinu izazova, i u isto vrijeme, omogućio nam je da naučimo što je više moguće. Divne i nezaboravne uspomene! Bilo je to najzahtjevnije iskustvo u mom životu. Bilo je odlično!
Učenik Američke internacionalne škole
Preporučio bih ovo iskustvo jer te mijenja u bolju osobu. Shvatio sam da mogu učinit više nego što mislim, da smo sposobni za mnogo više. Ta saznanja koristit ću u mom svakodnevnom životu, iz obveze prema osobama do kojih mi je stalo.
Učenik Njemačke internacionalne škole
Činjenice da na programu uvjeti za spavanje, higijenu i prehranu nisu onakvi na kakve je navikla uopće ju nije smetalo, već je takve uvjete prihvatila kao dio zadatka i nisu predstavljali problem. Nakon svega Lorena je vrlo zadovoljna i naš je dojam da je program bio od velike koristi, prije svega radi njezinog općeg zadovoljstva.
Zoran i Višnja, roditelji
Moje dijete je nakon povratka s programa bilo izuzetno zadovoljno... Kao veliku pozitvnu stvar Vašeg programa ističe i stalno pozivanje na međusobno povjerenje (koje se stvaralo i gradilo kroz igre ali i kroz zajednički rad) što je danas, nažalost, sve manje prisutno u svakodnevnom životu...
Anđelina, majka