Školska ekskurzija

Ulaskom u adolescenciju glavni izazov učenika je razvoj socijalnih i komunikacijskih vještina, ali i pronalazak motivacije za učenje. Upoznat će sebe, steći samopouzdanje i razviti prijateljstva koja pružaju podršku i oslonac.
 

Doživljaj zajedništva u prirodi

Surađujemo s osnovnim školama diljem Hrvatske kako bismo mlade generacije potakli da budu znatiželjni, aktivni i razviju vjeru u vlastite sposobnosti!

Pustolovnim aktivnostima i podrškom instruktora razvijamo samopouzdanje i socijalne vještine učenika.

Na Outward Bound programu nema razgledavanja niti klasičnog poučavanja. Metoda kojom mi postižemo ishode učenja i odgojne ciljeve su aktivno i iskustveno učenje.

Pošalji upit
Image

Potpuno drugačija školska ekskurzija

Outward Bound školska ekskurzija je autentična pustolovina, nezaboravan doživljaj uronjenosti u prirodu. Svaki program je jedinstven, budući da ga trajanjem i aktivnostima prilagođavamo potrebama vaših učenika.

U cijenu je uključena organizacija prijevoza, hrana, smještaj, cjelodnevna prisutnost instruktora s grupom, sve aktivnosti i osiguranje od nezgode.

Cijena programa se kreće od 270 eura za 3-dnevni program i uključuje gratis mjesta za učenike nižeg imovinskog statusa i jednu osobu u pratnji sa svakom grupom.

Školska ekskurzija

Organizacija obc izleta

Iskustva polaznika

Pogledajte sva iskustva