Prevencija nasilja među mladima Grada Zagreba

Prevencija nasilja među mladima Grada Zagreba

Outward Bound Sufinancirani programi Komentirajte

Uz podršku Grada Zagreba kroz projekt „Prevencija nasilja među mladima kroz edukativne programe iskustvenog učenja prema Outward Bound metodi“ u jesen 2017. održali smo jednodnevne programe sa školarcima s područja Grada Zagreba.

89 djece i mladih su sudjelovanjem u programu kroz metode doživljajne pedagogije, prolazeći kroz vlastito iskustvo sudjelovanja u ciljanim vježbama u prirodi (sociodinamske vježbe za bolje upoznavanje, razvijanje suradnje, povećanje samopouzdanja i samopoštovanja, vježbe za kontrolu agresije i nenasilno rješavanje konflikta, upoznavanje  pravila grupe i njihovo poštivanje, aktivnosti s uževljem), razvijali svoje vještine komunikacije, timskog rada i suradnje, nenasilnog rješavanja konflikata, te razvijali povjerenje, toleranciju i razumijevanje drugih te osjećaj odgovornosti za sebe i druge, bez korištenja agresije.

Programi su održani u suradnji sa Sportskom gimnazijom Zagreb i Osnovnom školom Luka Sesvete.

Ukoliko je i Vaša škola zainteresirana za provedbu jednodnevnih programa za Vaše učenike koji su se pokazali visoko učinkovitima za poboljšanje međusobne suradnje, komunikacije i inicijative među učenicima u školi, javite se na:

office@outwardbound.hr

Grad Zagreb

Pokažite mi programe!

Podijelite članak s prijateljima!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *