OBC-Zitnik-Predsjednica-1

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović posjetila Edukacijski centar OUTWARD BOUND CROATIA U VELIKOM ŽITNIKU

Outward Bound Novosti Komentirajte

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u sklopu izmještanja svojeg Ureda u Ličko-senjsku županiju, u pratnji župana dr. Darka Milinovića posjetila je Edukacijski centar Outward Bound u Velikom Žitniku. 

Tijekom posjete upoznala se s članovima Izvršnog i Starateljskog odbora škole, koji su joj ukratko prezentirali metodologiju rada Outward Bound sustava te je imala priliku pogledati samu izvedbu dijela Outward Bound programa koji se trenutno provodi s učenicima American Internacional School Budapest (AISB). 

Predsjednica je razgledala i prostorije Edukacijskog centra, koji je otvoren prošle godine zahvaljujući dobroćinstvima Zagrebgradnje d.d. predvođene gospodinom Brankom Vojnovićem i članovima Rotary klubova Zagreb i Zagreb Gradec. Zajedno s Outward Bound timom, predsjednicu su dočekali i predstavnici Rotary klubova – g. Marijan Bulat ( Predsjednik Rotary Zone),  g. Slobodan Školnik ( predsjednik Rotary kluba Zagreb) te g. Ratko Žurić ( član Rotary kluba Zagreb i idejni začetnik projekta Revitalizacija Like).  

Također, Predsjednica se susrela s mještanima Velikog Žitnika i posjetila rodnu kuću Ante Starčevića, ukazavši na vrijednost Velikog Žitnika kao važnog povijesnog mjesta, a danas mjesta susreta djece i mladih iz cijele Hrvatske i Europe u Edukacijskom centru Outward Bound-a.  

Po završetku posjeta voditeljica Edukacijskog centra Matea Brižić, uručila je predsjednici Grabar Kitarović prigodan dar, kako bi joj posjeta centru ostala u lijepom sjećanju.   

OBC Zitnik Predsjednica 4

Pokažite mi programe!

Podijelite članak s prijateljima!

[Courses button]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *