Podrška i donacije

Vrijeme je da počnemo ulagati u budućnost i naše mlade!

Vaša donacija izravno pomaže mladim ljudima, čije su obitelji slabijeg imovinskog stanja, povećavajući njihovo samopouzdanje i povjerenje u druge, te ih oprema alatima za postizanje uspjeha u vlastitom životu.

Za što sve možete donirati?

Outward Bound programi imaju snažan utjecaj na razvijanje osobnih vještina svakog polaznika što ih čini spremnijima i sposobnijima za školu, rad i život, te poboljšava socijalne i emocionalne vještine.

Vaša donacija izravno pomaže mladim ljudima, čije su obitelji slabijeg imovinskog stanja, povećavajući njihovo samopouzdanje i povjerenje u druge, te ih oprema alatima za postizanje uspjeha u vlastitom životu.

Naš rad možete poduprijeti putem donacija za:

Zahvaljujući velikodušnoj donaciji Rotary Kluba Zagreb, Rotary Kluba Gradec i izvođača radova Zagrebgradnja d.o.o., 2014. godine započeta je obnova stare zgrade Osnovne škole u Velikom Žitniku koju je Outward Bound Hrvatska dobila od grada Gospića na 30-godišnje korištenje. Obnova zgrade dovršena je 2016. godine čime je završena njena prenamjena u Edukacijski centar Outward Bound.

Od derutne zgrade, zajedničkim trudom te velikom i nesebičnom podrškom naših donatora, uspjeli smo iz stare škole napraviti Edukacijski centra koji je nova baza iz koje će naša djeca prohodati drugi puta, ovaj put odvažnija, hrabrija, samostalnija i sretnija.

Edukacijski centar Veliki Žitnik namijenjen je radu s djecom i mladima te njihovom razvijanju karaktera i otkrivanju vlastitih mogućnosti kroz iskustveno učenje u prirodi. Održavanje ovog vrijednog objekta izuzetno je skupo te svaka novčana podrška u tom smislu Hrvatskoj školi Outward Bound izuzetno je vrijedna i važna.

Želim donirati!

Nadolazeća donatorska događanja:


Svečani donacijski koncert u organizaciji Hrvatsko-američkog društva – „Izazovi Života“

Dio sredstava usmjerava se u potporu mladim osobama bez odgovarajuće roditeljske skrbi kroz Outward Bound program iskustvenog učenja u prirodi. Više

Pozivnica za aukciju vina

25.10.2017. Zagreb / 27.10.2017. Varaždin / 28.10.2017. Opatija


Nadolazeća donatorska događanja:

Dobrobit za donatore Outward Bound-a

Pozitivni efekti sudjelovanja u financiranju Outward Bound škole i programa protežu se kroz čitav niz elemenata koji utječu na zajednicu u kojoj donator djeluje. Neki od tih elemenata su:

povezivanje donatora sa društveno korisnim aktivnostima i programima

promocija donatora kroz promotivne aktivnosti udruge

podizanje društvenog ugleda i statusa donatora u zajednici


  • “Ovi programi su se do sada pokazali izuzetno korisnim za našu djecu i ovim putem se zahvaljujem udruzi OB Hrvatska.”

    Vickić Elvis, voditelj obrazovanja Odgojni dom Mali Lošinj

  • “Outward Bound je doista nešto nezaboravno. Stvari koje naučiš, ljudi koje upoznaš i vještine koje stekneš teško da ćeš ikada zaboraviti. OB je zakon!”

    Grga Cipek, učenik 16 g. Zagreb

Donirajte na:

SWIFT CODE: ESBCHR22
IBAN: HR3024020061100445088
Banka: Erste&Steiermärkische Bank d.d., Jadranski trg 3a, 51000 Rijeka
Outward Bound Croatia info: Hrvatska škola Outward Bound, Maruševečka 7, 10 000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 40281654915

Imate dodatnih pitanja?

Kontaktirajte nas!