Outward Bound projekt uz potporu Zaklade „Zamah“

Outwardb Programi Komentirajte

„Kreativnim provođenjem slobodnog vremena danas, za snažnije društvo sutra“ Outward Bound projekt uz potporu Zaklade „Zamah“

Ljeto i jesen 2016. u Outward Bound biti će obogaćeno vrijednim projektom koji je prepoznala Zaklada „Zamah“ kroz Kreativni fond mladih UZGON.

Kroz projekt održati ćemo 10 jednodnevnih programa iskustvenog učenja u prirodi. Programi će se održati u dogovoru s grupama polaznika na dogovorenim lokacijama u prirodi grada Zagreba – park Maksimir, Tuškanac i Jelenovac. Koristeći međunarodno priznate Outward Bound metode, mladi polaznici naučiti će o mogućnostima aktivnog i korisnog provođenja slobodnog vremena.

Kroz povijest Outward Bound programi, komibinirajući sport i edukacijske aktivnosti, pokazalo se da dokazano imaju snažne pozitivne efekte na više razina. Ovim programima koji će se održavati od srpnja do listopada 2016, s polaznicima ćemo kroz grupni rad, raditi na povećanju njihovog samopouzdanja, uzajamnog povjerenja i rješavanja konflikata. Također kroz kreativne zadatke polaznici će načiti o timskom radu, strukturiranom kretanju i orjentaciji u prirodi.

Sveukupno 200 mladih iz Zagreba imati će priliku sudjelovati u naučiti o metodama iskustvenog učenja u prirodi, te ujedno dobiti sjajnu priliku za razvoj vještina komunikacije, liderstva, kako biti proaktivni i samopoudani.
Obavještavati ćemo o držanim programima s fotografijama!

zz2

zz3

zz7

Pokažite mi programe!

Podijelite članak s prijateljima!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *