Outward Bound edukativni programi za djecu i mlade

Outward Bound Programi, Projekti za sufinanciranje programa, Sufinancirani programi Komentirajte

Uz potporu Ministarstva za znanost i obrazovanje u školskoj godini 2018. – 2019. provodimo jednogodišnji projekt “Outward Bound edukativni programi za djecu i mlade” s ciljem poticanja kreativnosti i stvaralaštva, razvoj životnih vještina i promicanje zdravih životnih navika djece i mladih kroz programe neformalnog obrazovanja.

Kroz jednodnevne i višednevne programe neformalnog, iskustvenog učenja u prirodi polaznici programa razvijat će niz socijalnih vještina, poput sposobnosti suradnje u timu, nenasilnog rješavanja problema, međusobnog povjerenja i suosjećanja, hrabrosti i samopouzdanja. U sklopu projekta održat će se 2 1-dnevna, 2 5-dnevna i 2 8-dnevna Outward Bound programa za vrijeme školskih praznika na koje se mogu prijaviti mladi u dobi od 13 do 19 godina iz cijele Hrvatske. Višednevni programi koji se odvijaju na području Like, Velebita i Slavonije kreirani su prema međunarodno priznatoj Outward Bound metodi i ekspedicijskog su karaktera.

Projekt provodimo u partnerstvu s dvije srednje škole (Srednja škola – Centar za odgoj i obrazovanje Zagreb i Elektro-strojarska obrtnička škola).

Pokažite mi programe!

Podijelite članak s prijateljima!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *