Volontiranje

Volite li avanture, prirodu i uzbuđenja? Ako je odgovor da, pridružite nam se!

Kao naš volonter imat ćete priliku planinariti, povezati se s prirodom i otkriti skrivene talente koji će promijeniti pogled na vlastite vrijednosti. Volontiranje u OBC-u je za sve koji su zainteresirani da otvore svoj život novim mogućnostima i pokrenu pozitivne promjene u svojim zajednicama.

Zadaci mogu uključivati rad s mladima iz domova u netaknutim kutovima Hrvatske, rad s mladima iz EU na našim Erasmus+ programima ili pomoć u uredu gdje ćete steći vrijedno iskustvo rada na projektima.

Pridružite nam se i steknite nove vještine koja će vam kasnije pomoći u razvoju vlastite karijere.


Prijava

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

OBC video

Upoznajte naše volontere

Alenka Kovačević

OBC Volonterka

Nakon uspješne znanstvene karijere Alenka je odabrala posvetiti se edukaciji djece i mladih. Alenka živi na malom otoku, radi u osnovnoj i srednjoj školi gdje aktivno doprinosi mladima u zajednici.

Od prošle godine aktivno je uključena u rad HŠOB-a, njeni učenici sudjeluju na Outward Bound programima, a Alenkina važna uloga je da radi na uvođenju Outward Bound metoda u školski sistem te je u procesu postajanja OB instruktorice.

Alenka Kovačević

Cambrian Berry

OBC Volonter

Cam je svoje putovanje Europom prekinuo nakon što je došao volontirati na Outward Bound programu u Velikom Žitniku u rujnu 2016. i zatim se skrasio u – Zagrebu. Barem za sada.

Porijeklom je s Novog Zelanda, završio je studij zaštite okoliša, a radio u dizajnu. I sam je kao sudionik bio na 21-dnevnom Outward Bound programu na Novom Zelandu. Camova kreativna energija od neprocjenjive je vrijednosti kako u osmišljavanju programa i dizajniranju edukativnih materijala tako i na terenu u radu s mladima.

Cambrian Berry