Podrži nas

Tvoja donacija pomaže nam mijenjati živote mladih!
 

Outward Bound Hrvatska neprofitna je organizacija. Tvoja podrška nam je potrebna kako bismo mladima s manje mogućnosti pružili osnažujuće iskustvo Outward Bound programa. Izazovnim aktivnostima u prirodi, suradnjom u grupi i podrškom instruktora razvijamo njihovo samopouzdanje, otpornost i socijalne vještine.

Tako osnaženi, spremni su suočiti se s izazovima odrastanja – u školi, obitelji, s vršnjacima i u potrazi za prvim zaposlenjem.

Hvala ti što nam pomažeš u stvaranju bolje budućnosti za naše mlade!

Kako nas
možeš podržati

Školarine za mlade s manje mogućnosti

Želimo dati priliku što većem broju mladih iz Hrvatske da pomaknu svoje granice i otkriju svoj potencijal. Ovo je posebno važno za one mlade koji odrastaju u depriviranim sredinama i koji u odnosu na svoje vršnjake imaju manje mogućnosti za obrazovanje i osobni razvoj.

Outward Bound program za ove mlade uistinu može biti iskustvo koje mijenja život!

Tvoja donacija pomoći će pokriti dio ili ukupne troškove za pojedince ili grupu polaznika koji si program inače ne bi mogli priuštiti.

Nabava opreme i sredstava za izvođenje programa

Naši programi zahtijevaju posebnu opremu za siguran i ugodan boravak u prirodi koju osiguravamo za svakog polaznika. Oprema je visoke kvalitete i zadovoljava sve sigurnosne standarde.

Ako ne želiš donirati u novcu, zahvalni smo i za donacije opreme za boravak u prirodi, vozila ili hrane za naše polaznike.

Opremanje i održavanje edukacijskog centra u Velikom Žitniku

Objekt u vlasništvu Grada Gospića dobili smo na 30-godišnje korištenje, a 2016. godine smo i službeno otvorili naš prvi edukacijski centar. Zajedničkim trudom te nesebičnom podrškom naših donatora uspjeli smo od derutne zgrade napraviti centar iz kojeg danas mladi izlaze hrabriji, samopouzdaniji i odlučniji.

Održavanje centra zahtijeva veliku količinu resursa te nam je svaka tvoja donacija za naš centar izuzetno vrijedna.

Do sada su nas financijski podržali

Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike

Ličko-senjska županija

Grad Zagreb

Grad Gospić

Agencija za mobilnost i programe Europske Unije

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva

Zaklada Zamah

HEP

Rotary Club Zagreb Gradec

Zagreb Gradnja d.o.o.