Izvještaj s OBI konferencije 2016.

Izvještaj s OBI konferencije 2016.

Outwardb Novosti Komentirajte

Na svjetskoj konferenciji Outward Bound International, održanoj 31.10. – 04.11.2016. u North Carolina, Kanuga Conference Center, http://www.ncobs.org/obiwc-2016, sudjelovala su naša dva predstavnika, Lovorka Šimunec, predsjednica organizacije i Vladimir Mesarić, predsjednik Odbora za sigurnost.

Na konferenciji je prisustvovalo preko 100 sudionika iz 34 OB škole diljem svijeta. Tema konferencije je bila “Building Today for a Stronger Tomorrow.”

Na konferenciji se zajedničkim snagama i iskustvom radilo na djeljenju najboljih praksi unutar OB mreže, istraživalo inovativne pristupe u komunikaciji, sigurnosti programa, kvaliteti, marketingu i prodaji, a samim time i pridonosilo strateškom planiranju OB International globalnom sustavu. Također je predstavljan novi komunikacijski portal ”Slide Share”.

Predsjednica OBH Lovorka Šimunec je zajedno s Kristinom Fitzpatrick, voditeljicom odjela za korporativne programe i fundraising, OB Trust UK, održala prezentaciju o uspješnoj suradnji među školama, koja je imala vrlo pozitivan odjek u cjelokupnom sustavu.

Vrhunac konferencije je svečano uručenje Full Licence našoj školi i OB Njemačka.

Izvještaj s OBI konferencije
Izvještaj s OBI konferencije
Izvještaj s OBI konferencije

Pokažite mi programe!

Podijelite članak s prijateljima!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *