Prijavi se na 12-mjesečnu Europsku volontersku službu (EVS) u Outward Bound Croatia

Outward Bound Iskustvo, Novosti Komentirajte

Tražimo mlade od 18 do 30 godina s prebivalištem na području Europe koji će biti dio tima u Outward Boundu Hrvatska od 1. lipnja 2019. do 1. lipnja 2020. godine. Volonteri će izravno biti uključeni u rad OBC-a, u rad ureda u Zagrebu te u programe u prirodi i programe za mlade u OB edukacijskom centru u Velikom Žitniku, malom selu u ruralnom dijelu Like.

Što je Europska volonterska služba (EVS)?

Cilj projekta je potaknuti volontere smanjenih mogućnosti da steknu važne vještine koje će im pomoći da postanu konkurentni na tržištu rada. Kroz radionice, seminare i treninge želimo informirati i educirati mlade i predstavnike različitih sektora te podići njihovu razinu znanja o volontiranju i EVS-u. Također, želimo ih potaknuti da aktivno sudjeluju u promociji volontiranja, povećaju svoju razinu zapošljivosti i ohrabriti ih da sudjeluju u demokratskom životu svoje zajednice.

Tko se može prijaviti?

Prijaviti se mogu osobe sa prebivalištem u bilo kojoj Europskoj zemlji od 18 do 30 godina koje će biti voljne aktivno sudjelovati u svim aktivnostima u organizaciji Outward Bound Hrvatska. Tražimo mlade koji će imati pozitivan stav i želju da se okušaju u novim iskustvima, motivaciju za učenjem, razvojem i razvitkom svojih vještina. Volonteri ne moraju imati prethodne kvalifikacije ili određenu razinu školovanja. Sudionici koji se suočavaju sa ekonomskim poteškoćama kao što su nezaposlenost imat će prednost pri prijavi.

Zadaci u uredu

Aktivno ćeš sudjelovati u pripremi, pisanju i prijavi na Erasmus + i drugim projektima. Sudjelovat ćeš u promociji i odnosima s javnošću, uređivat ćeš sadržaj za našu web stranicu, voditi društvene mreže i pisati postove na blogu. Neki od zadataka uključivat će multimediju kao što je uređivanje videa i fotografija. Zadnje, ali ništa manje važno, bit ćeš vrlo vrijedna podrška našem timu u svakodnevnim aktivnostima.

Zadaci tijekom OBC edukacijskih programa

Outward Bound Hrvatska organizira programe za djecu i mlade u prirodi, treninge i međunarodne događaje. Kroz ovo iskustvo imat ćeš priliku okušati se u projektnom menadžmentu, evaluaciji i nadgledanju projekata. Prezentirat ćeš ove programe u medijima i društvenim mrežama. Također, potaknut ćemo te da nađeš kreativne načine za promociju projekata i predstavljanje rezultata naše organizacije, Erasmus + programa i EVS-a.

Tehničke informacije

Troškovi putovanja iz svih država Europe pokriveni su do 275 Eura. Svaki od volontera imat će mjesečno na raspolaganju 120 Eura za džeparac te 140 Eura za hranu. Tijekom programa, hranu pripremaju volonteri i organizatori. Smještaj i pristup internetu organizira Outward Bound Hrvatska.

Svoju prijavu možeš poslati na:

ivana.dunder@outwardboundcroatia.com

zaključno s 15. svibnja 2019., stoga požuri!

Pokažite mi programe!

Podijelite članak s prijateljima!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *