Europske snage solidarnosti

Program Europskih snaga solidarnosti nova je inicijativa Europske unije koja mladim ljudima omogućuje volontiranje, stažiranje i rad na projektima kojima se potiče solidarnost europskog društva. Outward Bound Hrvatska već je u prvoj fazi 2018.-2021. godine postao ponosni korisnik programa.

Tri vrste aktivnosti podržane su Europskim snagama solidarnosti: volontiranje, stažiranje i zaposlenje. Gradeći na višegodišnjem iskustvu u provođenju volonterskih projekata, Outward Bound Hrvatska i u sklopu Europskih snaga solidarnosti nastavlja brojnim mladim ljudima iz Hrvatske i svijeta pružati prilike za mobilnost i volontiranje u svrhu poboljšanja vlastitih života i života zajednice.

„Europske snage solidarnosti okupljaju mlade kako bi izgradili uključivije društvo te pružili podršku ranjivim osobama i odgovorili na socijalne izazove. Mladima koji žele pomagati, učiti i razvijati se nudi inspirativno i osnažujuće iskustvo.“ Misija Europskih snaga solidarnosti.

Ove informacije odražavaju isključivo stajalište autora publikacije i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.

EU projekti

Projekti Europskih snaga solidarnosti

Nadolazeći projekti

Imaš dodatnih pitanja?

Kontaktiraj nas!