Europske snage solidarnosti

Provodimo projekte volontiranja, stažiranja i zaposlenja koji pružaju podršku i strukturu mladima od 18 do 30 godina koji svoje vrijeme žele posvetiti službi zajednici i razvoju kohezije i solidarnosti u društvu.

Tri vrste aktivnosti podržane su Europskim snagama solidarnosti: volontiranje, stažiranje i zaposlenje. Gradeći na višegodišnjem iskustvu u provođenju volonterskih projekata, Outward Bound Hrvatska i u sklopu Europskih snaga solidarnosti nastavlja brojnim mladim ljudima iz Hrvatske i svijeta pružati prilike za mobilnost i volontiranje u svrhu poboljšanja vlastitih života i života zajednice.

„Europske snage solidarnosti okupljaju mlade kako bi izgradili uključivije društvo te pružili podršku ranjivim osobama i odgovorili na socijalne izazove. Mladima koji žele pomagati, učiti i razvijati se nudi inspirativno i osnažujuće iskustvo.“ Misija Europskih snaga solidarnosti.

Ove informacije odražavaju isključivo stajalište autora publikacije i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.

EU projekti

Projekti Europskih snaga solidarnosti

Nadolazeći projekti

Prethodni projekti

Naši volonteri

Imaš dodatnih pitanja?

Kontaktiraj nas!