Erasmus +

Erasmus+ je program Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport. Uz financijsku podršku programa, u posljednjih 8 godina uključili smo preko 1000 mladih u aktivnosti neformalnog obrazovanja!
 
0
Provedena projekta
0
Polaznika
0
Dana mobilnosti

Što je razmjena mladih?

Zanimaju te druge kulture i želiš upoznati vršnjake iz drugih zemalja? Imaš između 13 i 30 godina? Svjestan/na si da se ne uči samo u školi i na fakultetu i da je neformalno obrazovanje jednako važno kao i formalno?

Sudjeluj u našim razmjenama mladih u Velikom Žitniku i u inozemstvu!

Razmjena može trajati od 5 do 21 dan i uključuje polaznike iz barem dvije različite zemlje. Provode ih većinom udruge i druge neprofitne organizacije kako bismo ti pružili priliku da upoznaš druge kulture i razviješ nove kompetencija. Na razmjeni ćete pomoću metoda neformalnog obrazovanja – radionica, iskustvenog učenja, debata i simulacija – učiti o temama koje zanimaju vas.

Javi nam se ako imaš ideju za razvoj projekta ili provjeri nadolazeće razmjene!

logo Sufinancira EU

Treninzi za osobe koje rade s mladima

Ako već radiš s mladima ili si sudjelovao/la u brojnim aktivnostima neformalnog obrazovanja i želiš naučiti više o metodama iskustvenog učenja i radu s grupama, vrijeme je da se uključiš u međunarodni trening za trenere! Redovito koristimo Erasmus+ program za organizaciju projekata neformalnog učenja za profesionalan razvoj youth workera.

Na trening se mogu prijaviti punoljetne osobe (bez gornje dobne granice).

Treninge održavamo 1 – 2 puta godišnje u našem centru u Velikom Žitniku za međunarodne grupe od 20 do 25 sudionika.

Provjeri nadolazeće projekte i prijavi se!