EU Projekti

Sudjeluj u projektima mobilnosti i volontiranja
za mlade – u Hrvatskoj ili u inozemstvu!
 
0
Provedena Erasmus+ projekta
0
projekata Europskih snaga solidarnosti
0
projekta Europskog socijalnog fonda
0
i više
osnaženih sudionika!

Iskustva polaznika

Pogledajte sva iskustva
Cijeli koncept je inovativan i drago mi je da i u našim prostorima djeca imaju prilike učiti na jedan nov, a zapravo u suštini stari način... kroz iskustvo, u timu, pomažući drugima i primajući pomoć od drugih. Sve je izvedeno na zabavan način kroz igru, zanimljivu priču. Osim toga, sam boravak vani je poseban doživljaj, unatoč zimi ili možda baš zbog zime je to bilo malo posebnije.
Katarina, majka
Najviše mi se svidjelo penjanje zato što smatram da je odlično što moraš vjerovati u druge, ali i u sebe. Najmanje mi se svidjelo što nismo bili dovoljno dugo da bismo vidjeli i isprobali još više stvari. Naučio sam da treba pomagati drugima i imati povjerenje u ljude oko sebe.
Polaznik programa "Ljetna pustolovina"
Program je bio odlično organiziran, potpuno ispunjeni svi dani bez ikakvih iznenađenja za instruktore. Sve je bilo pomno isplanirano.
Nastavnica u pratnji na maturalcu
Program je primjeren za učenike, potiče ih da daju sve od sebe i pokažu svoje najbolje osobine. Razvije samostalnost, kreativnost i samopouzdanje što je najvažnije za svaku individuu.
Nastavnica u pratnji Škole u prirodi
Mnogo sam naučio iz večernjih krugova i penjanja, o oblicima povjerenja i komunikaciji koja se poboljšavala kroz skoro svaku aktivnost.
Polaznik (15), Proljetna pustolovina
... Život na selu nije „idealan“, svaka medalja ima dvije strane.
Istovremeno, potvrdila mi je da fizički rad, boravak na otvorenom i druženje navečer uz vatru ne mogu biti zamijenjeni umjetnim svijetlima grada, neonskim natpisima i novim serijama.
Treba balansa.
Eva Herceg, volonterka Erasmus + programa

Imaš dodatnih pitanja?

Kontaktiraj nas!
European Solidarity Corps
Agencija za odgoj i obrazovanjea mobilnost i programe EU
Co-funded by the European Union