EU Projekti

Sudjeluj u projektima mobilnosti i volontiranja
za mlade – u Hrvatskoj ili u inozemstvu!
 
0
Provedena Erasmus+ projekta
0
projekata Europskih snaga solidarnosti
0
projekta Europskog socijalnog fonda
0
i više
osnaženih sudionika!

Iskustva polaznika

Pogledajte sva iskustva
Sve što su vidjeli u prirodi - vođenje šumom, čitanje karte, orijentacija itd. će im koristiti. Naglašen timski rad, miješanje različitih polaznika (razbijanje grupa te stvaranje novih) upoznavanje različitih karaktera te prilagođavanje.
Nastavnica u pratnji Škole u prirodi
Moja očekivanja su debelo premašena, a moram reći da nisu bila mala... Impresionirana sam konceptom, metodologijom i provedbom na terenu. Ovim putem se želim posebno osvrnuti i pohvaliti tim kojem smo bili povjereni.
Polaznica programa „Dive into yourself“ (50)
Mnogo sam naučio iz večernjih krugova i penjanja, o oblicima povjerenja i komunikaciji koja se poboljšavala kroz skoro svaku aktivnost.
Polaznik (15), Proljetna pustolovina
Oduševljeni smo Vašim programom! Zaista iskreno se zahvaljujemo i želimo Vam pružiti podršku za vaš izniman rad. Vrijednosti koje djeca tom prilikom usvajaju nisu samo one praktične već imaju i snažnu socijalnu notu. Još jednom HVALA svima koji omogućuju takve projekte i samo tako dalje!
Roditelji Jurkota-Rebrović
Program je od početka do kraja bio iznimno edukativan, izazovan, zahtjevan u pozitivnom smislu, ispunjen odličnom energijom koja potiče na otkrivanje novih vještina.
Polaznica programa „Dive into yourself“ (31)
Moje prvo iskustvo bilo je jako zanimljivo. Puno smo se smijali, plakali te radili jedni za druge. Pobjeđivali smo svoje strahove te naučili nešto novo. Svima bih preporučila ovaj kamp da pogledaju sebe iz bolje perspektive.
Ana Marija (14)

Imaš dodatnih pitanja?

Kontaktiraj nas!
European Solidarity Corps
Agencija za odgoj i obrazovanjea mobilnost i programe EU
Co-funded by the European Union