Dojmovi s druge donatorske večere

Dojmovi s druge Donatorske večere

Outwardb Donatorska događanja Komentirajte

Hrvatska škola Outward Bound uspješno je organizirala i provela u djelo svoju drugu Donacijsku večeru, u utorak 06. prosinca u prekrasnom prostoru Hrvatskog školskog muzeja.

Donacijska večera bila je humanitarnog karaktera, sa ciljem prikupljanja sredstava za štićenike Doma za odgoj djece i mladeži Zagreb kako bismo im omogućili sudjelovanje na Outward Bound programu iskustvenog učenja u prirodi te im, ujedno, podarili nezaboravno iskustvo koje će im koristiti u stvaranju uspješne budućnosti.

Sretni smo što su ravnatelj g. Vrkljan, odgojitelji Marija i Tomislav te štićenik Goran bili i gosti večere. Goran, koji je bio polaznik na programu, ispričao je prisutnima o svojim doživljajima te pozitivnim osobinama i navikama koje je stekao na Outward Bound programu. Osim Goranove priče, gostima smo prikazali kratku video – prezentaciju o misiji i djelovanju Hrvatske škole Outward Bound, koja će se od sljedeće godine prikazivati u osnovnim i srednjim školama kao poziv na sudjelovanje. Predsjednica udruge Lovorka Šimunec istakla je u svom govoru činjenicu kako podatci iz najnovijeg istraživanja pokazuju da hrvatski školski sustav stagnira već godinama te se u usporedbi sa drugim zemljama nalazimo na začelju liste. Upravo zbog toga, u redovni školski sustav potrebnije je nego ikada uvesti Outward Bound programe kao sastavni dio sustava koji ima funkciju ne samo obrazovanja, nego i odgoja mladih ljudi.

Nakon dijela programa Donacijske večere posvećenog Hrvatskoj školi Outward Bound, došao je i red da svoje drage donatore, bez kojih mnogi nezaboravni trenutci ne bi bili proživljeni, stavimo u prvi plan uručivši im zahvalnice za izniman doprinos u radu naše organizacije u 2016. godini. Ovom prilikom još jednom im se zahvaljujemo.

Zadovoljni postignutim rezultatima, nastavili smo neformalno druženje sa svrhom boljeg upoznavanja i stjecanja novih poznanstava. Bila je to još jedna ugodna večera u posebnom ambijentu za posebne goste i sa plemenitim ciljem.

Pokažite mi programe!

Podijelite članak s prijateljima!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *