Božićni party u štali Djeda Božičnjaka

Božićni party u štali Djeda Božičnjaka

Outwardb Donatorska događanja Komentirajte

U četvrtak, 15. prosinca 2016. godine s početkom u 19.00 sati, Hrvatska škola Outward Bound upriličila je već tradicionalni božićni domjenak, jedanaesti po redu. No, ovoga puta odabrana je nova, zanimljiva lokacija koja autentično odražava geslo domjenka „Party u štali Djeda Božičnjaka“.  Naime, party se održao u drvenoj brvnari u središtu grada, na ugodno iznenađenje naših gostiju.

Događaj je imao humanitaran karakter. Prikupljale su se donacije za štićenike „Doma za odgoj djece i mladeži Zagreb“ kako bi im se omogućilo sudjelovanje na jednom od Outward Bound programa.

Prisutne je srdačno pozdravila predsjednica Lovorka Šimunec te im zaželjela ugodnu večer i dobar provod. Nakon uvodnog govora, prikazana je kratka prezentacija o radu i postignućima Hrvatske škole Outward Bound u 2016. godini. Uslijedilo je neformalno druženje uz bogat izbor hrane i nekoliko vrsta pića koje su pripremile naše cure iz ureda, a atmosferu je zagrijao bend „To svira“ izvevši prekrasne božićne pjesme. Zabava i ples potrajali su do kasnih noćnih sati.

No, to nije sve. Priredili smo iznenađenje našim gostima. Kakav bi to bio party u Djedovoj štali bez pravog Djeda Božićnjaka? Doveli smo i njega kako bi se gosti mogli poslikati sa Djedom Božićnjakom kao podsjetnik na dobar provod na našem partyju.

Ovom prilikom, zahvaljujemo na prikupljenim donacijama. Nadamo se da ste proveli ugodne trenutke u našem društvu te da se vidimo na nekom sljedećem događaju koji ćemo organizirati.

Želimo vam  sretan i blagoslovljen Božić i sretnu Novu godinu!

Pokažite mi programe!

Podijelite članak s prijateljima!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *