Zimska pustolovina za mlade u sustavu socijalne skrbi 2023

Zimska pustolovina za mlade u sustavu socijalne skrbi

Outward Bound /
09/01/2023 /
  • Mladi
    /
  • Sufinancirani programi
    /

U 2023. godini nastavljamo provoditi programe koji su potpuno besplatni za mlade u sustavu socijalne skrbi, zahvaljujući našem trogodišnjem programu „Outward Bound u službi zajednice 2020 – 2023“ uz podršku Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Zimska pustolovina je naš 5-dnevni program za mlade, koji ove godine održavamo u dva termina i to u vrijeme prvog i drugog dijela zimskih praznika.

Prva Zimska pustolovina je uspješno provedena u terminu od 3.1. do 7.1.2023., što znači da su naši mladi polaznici odgovorno pristupili zadacima i hrabro se suočili s izazovima koji su stavljeni pred njih.

Kako nam je odlično bilo na prvoj Zimskoj pustolovini bez snijega, možeš provjeriti na fotografijama, a ako se ovakve vremenske prilike nastave, možeš doći i osobno se uvjeriti na drugoj Zimskoj pustolovini!

Odvaži se razvijati svoje potencijale, dok sa svojim vršnjacima iz cijele Hrvatske kampiraš, istražuješ podzemlje i planinariš Velebitom, te učiš o sebi, drugima i prirodi.

Očekujemo te u drugom terminu Zimske pustolovine koji će se održati od 20. do 24.2.2023.

Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike

Sviđa vam se? Podijelite s prijateljima!

Odgovori