Outward Bound programima u prirodi protiv neprihvatljivog ponašanja mladih

U provedbi Outward Bound programi uz podršku Grada Zagreba

Outward Bound /
15/11/2022 /
  • Djeca
    /
  • Mladi
    /

Ponosni smo nositelji 3 projekta koje provodimo za djecu i mlade s područja Grada Zagreba uz financijsku podršku Grada Zagreba za 2022. godinu.

Projekt “Outward Bound programima do zdravog života mladih” podržan je od Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom, provodi se u suradnji sa Školom za primalje te smo kroz projekt održali 2 programa iskustvenog učenja u prirodi na Jelenovcu za učenice iz partnerske škole.

Projekt “Iskustvenim učenjem u prirodi do aktivnih mladih” podržan je od Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade, provodi se u suradnji s udrugom Status M te smo kroz projekt održali  2 programa iskustvenog učenja u prirodi na Trnju za učenike Industrijske strojarske škole. s kojom partnerska udruga ima ostvarenu suradnju.

Projekt “Iskustvenim učenjem u prirodi protiv nasilja među djecom i mladima” podržan je također od  Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom, provodi se u suradnji s OŠ Petar Zrinski, te se kroz projekt provode 2 programa iskustvenog učenja u prirodi i 2 radionice za nastavnike i pedagoške stručnjake o korištenju metoda doživljajne pedagogije u svrhu prevencije pojave nasilnih oblika ponašanja među djecom i mladima.

Sveukupno kroz navedene projekte ove jeseni uključiti ćemo 120 djece i mladih te 40 nastavnika s područja Grada Zagreba.

Logo Grada zagreba Grb

Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Grada Zagreba. Sadržaj ovoga dokumenta u isključivoj je odgovornosti Hrvatske škole Outward Bound i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Grada Zagreba.“

Sviđa vam se? Podijelite s prijateljima!

Odgovori