Volontiranje

Volite li avanture, prirodu i uzbuđenja? Ako je odgovor da, pridružite nam se!

Kao naš volonter imat ćete priliku planinariti, povezati se s prirodom i otkriti skrivene talente koji će promijeniti pogled na vlastite vrijednosti. Volontiranje u OBC-u je za sve koji su zainteresirani da otvore svoj život novim mogućnostima i pokrenu pozitivne promjene u svojim zajednicama.

Zadaci mogu uključivati rad s mladima iz domova u netaknutim kutovima Hrvatske, rad s mladima iz EU na našim Erasmus+ programima ili pomoć u uredu gdje ćete steći vrijedno iskustvo rada na projektima.

Pridružite nam se i steknite nove vještine koja će vam kasnije pomoći u razvoju vlastite karijere.


Prijava


OBC video

Upoznajte naše volontere

Alenka Kovačević

OBC Volonterka

Nakon uspješne znanstvene karijere Alenka je odabrala posvetiti se edukaciji djece i mladih. Alenka živi na malom otoku, radi u osnovnoj i srednjoj školi gdje aktivno doprinosi mladima u zajednici.

Od prošle godine aktivno je uključena u rad HŠOB-a, njeni učenici sudjeluju na Outward Bound programima, a Alenkina važna uloga je da radi na uvođenju Outward Bound metoda u školski sistem te je u procesu postajanja OB instruktorice.

Alenka Kovačević

Tamara Lipnjak

OBC Volonterka

Tamara je naša volonterka koju smo u kratkom vremenu uključili u razne aktivnosti Outward Bounda zbog njene spontanosti i ljubavi prema sportskim aktivnostima u prirodi, te iskustva u volontiranju s djecom. Na završnoj godini studija pedagogije i sociologije na volontiranje u Outward Boundu potaknuo ju je interes za rad s mladima i razvoj civilnog sektora u kojem vidi svoju profesionalnu budućnost.

Dosad je sudjelovala u jednom Erasmus+ Youth Exchange projektu, treningu na Velebitu kao i u pisanju nekoliko Erasmus+ projekata a njeno odlično znanje stranih jezika neizostavno je za naše buduće programe.

Tamara Lipnjak

Ivana Dunđer

OBC Volonterka

Nakon sudjelovanja u Erasmus+ Youth Echange projektima “Get Employed” i “Back to the Roots” u organizaciji OB-a i otkrivanja brojnih mogućnosti za osobni i profesionalni razvoj koje se time pružaju, Ivana se priključila našem timu kao lokalna volonterka zahvaljujući svojoj želji za učenjem, entuzijazmom za timski rad i otvorenosti za suočavanje s izazovima.

Ivana studira njemački jezik i književnost i lingvistiku na Filozofskom fakultetu, stoga je neizostavna karika za osmišljavanje Erasmus+ projekata za mlade, ali zbog svojih organizacijskih vještina i svestranosti podrška je našem timu iz ureda u najrazličitijim zadacima. Kod ove ljubiteljice prirode, kampiranja i logorskih vatri odmah je uočljivo da se radi o pravom Outward Bound duhu, te smo ju rado prigrlili u naš tim.

Ivana Dunđer